I Wanna Be Your Slave: Vertaling en tekst - Maneskin

De vertaling van I Wanna Be Your Slave - Maneskin in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I Wanna Be Your Slave - Måneskin in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I Wanna Be Your Slave

Måneskin heeft een nieuwe liedje getiteld 'I Wanna Be Your Slave' afkomstig van het album 'Teatro D’ira - Vol.I' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 7 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Måneskin

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Il ballo della vita / Chosen EP.

Audio en Video I Wanna Be Your Slave
van Maneskin

Liedtekst I Wanna Be Your Slave
van Maneskin

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I Wanna Be Your Slave bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I Wanna Be Your Slave" is geschreven door Thomas Raggi, Damiano David, Ethan Torchio e Victoria De Angelis. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Maneskin

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week