Alaska: Vertaling en tekst - Maggie Rogers

De vertaling van Alaska - Maggie Rogers in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Alaska - Maggie Rogers in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Alaska

Maggie Rogers heeft een nieuwe liedje getiteld 'Alaska' afkomstig van het album 'Heard It In A Past Life' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Maggie Rogers

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Now That The Light Is Fading - EP.

Audio en Video Alaska
van Maggie Rogers

Liedtekst Alaska
van Maggie Rogers

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Alaska bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Alaska" is geschreven door Doug Schadt e Maggie Rogers. Het label is "Capitol Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.