Lo Quiero Todo: Vertaling en tekst - Macaco

De vertaling van Lo Quiero Todo - Macaco in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Lo Quiero Todo - Macaco in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Lo Quiero Todo

Macaco heeft een nieuwe liedje getiteld 'Lo Quiero Todo' afkomstig van het album 'Civilizado Como Los Animales' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Lo Quiero Todo
  • Valientes

Andere albums van Macaco

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Puerto presente / Historias tattooadas onthouden.

Audio en Video Lo Quiero Todo
van Macaco

Liedtekst Lo Quiero Todo
van Macaco

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Lo Quiero Todo hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Lo Quiero Todo" is geschreven door Thomas Tirtha Rundqvist e Macaco. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.