Love Candidate: Vertaling en tekst - Lutrizee Tc

De vertaling van Love Candidate - Lutrizee Tc in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Love Candidate - Lutrizee Tc in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Love Candidate

Lutrizee Tc heeft een nieuwe liedje getiteld 'Love Candidate' afkomstig van het album 'Raised By A Farmer' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 5 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video Love Candidate
van Lutrizee Tc

Liedtekst Love Candidate
van Lutrizee Tc

Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Love Candidate bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Love Candidate" is geschreven door Emmkid e Lutrizee TC. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.