Esa Niña: Vertaling en tekst - Luis Miguel

De vertaling van Esa Niña - Luis Miguel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Esa Niña - Luis Miguel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Esa Niña

Luis Miguel heeft een nieuwe liedje getiteld 'Esa Niña' afkomstig van het album 'Busca Una Mujer' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Esa Niña
  • La Incondicional

Andere albums van Luis Miguel

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Barcelona Gold / Fiebre de amor / Mis romances / Romance / Aries onthouden.

Audio en Video Esa Niña
van Luis Miguel

Liedtekst Esa Niña
van Luis Miguel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Esa Niña hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Esa Niña" is geschreven door Juan Carlos Calderu00f3n. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Luis Miguel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week