La Barca: Vertaling en tekst - Luis Miguel

De vertaling van La Barca - Luis Miguel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van La Barca - Luis Miguel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

La Barca

Luis Miguel heeft een nieuwe liedje getiteld 'La Barca' afkomstig van het album 'Romance' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 11 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • La barca

Andere albums van Luis Miguel

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Busca Una Mujer / Barcelona Gold / Fiebre de amor / Mis romances / Aries onthouden.

Audio en Video La Barca
van Luis Miguel

Liedtekst La Barca
van Luis Miguel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van La Barca bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "La Barca" is geschreven door Roberto Cantoral. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Luis Miguel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week