I'm So Glad That I'm A Woman: Vertaling en tekst - Love Unlimited

De vertaling van I'm So Glad That I'm A Woman - Love Unlimited in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I'm So Glad That I'm A Woman - Love Unlimited in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I'm So Glad That I'm A Woman

I'm So Glad That I'm A Woman is de nieuwe single vanLove Unlimited afkomstig van het album 'Love Is Back' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 7 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • I'm So Glad That I'm a Woman

Audio en Video I'm So Glad That I'm A Woman
van Love Unlimited

Liedtekst I'm So Glad That I'm A Woman
van Love Unlimited

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I'm So Glad That I'm A Woman bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I'm So Glad That I'm A Woman" is geschreven door Paul Politi e Barry White. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.