It’s Got To Be You: Vertaling en tekst - Los Retros

De vertaling van It’s Got To Be You - Los Retros in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van It’s Got To Be You - Los Retros in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

It’s Got To Be You

Los Retros heeft een nieuwe liedje getiteld 'It’s Got To Be You' afkomstig van het album 'retrospect (2017)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video It’s Got To Be You
van Los Retros

Liedtekst It’s Got To Be You
van Los Retros

Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van It’s Got To Be You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "It’s Got To Be You" is geschreven door Los Retros. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.