Grace: Vertaling en tekst - Lewis Capaldi

De vertaling van Grace - Lewis Capaldi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Grace - Lewis Capaldi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Grace

Lewis Capaldi heeft een nieuwe liedje getiteld 'Grace' afkomstig van het album 'Divinely Uninspired To A Hellish Extent' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Lewis Capaldi

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Divinely Uninspired To a Hellish Extent (Extended Edition).

Audio en Video Grace
van Lewis Capaldi

Liedtekst Grace
van Lewis Capaldi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Grace hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Grace" is geschreven door Lewis Capaldi, Edd Holloway e Nick Atkinson. Het label is "Capitol Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Lewis Capaldi

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week