Leaving The Table: Vertaling en tekst - Leonard Cohen

De vertaling van Leaving The Table - Leonard Cohen in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Leaving The Table - Leonard Cohen in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Leaving The Table

We presenteren de tekst en de vertaling van Leaving The Table, een nieuw lied gecreëerd door Leonard Cohen afkomstig van het album 'You Want It Darker' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Leonard Cohen

Audio en Video Leaving The Table
van Leonard Cohen

Liedtekst Leaving The Table
van Leonard Cohen

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Leaving The Table bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Leaving The Table" is geschreven door Leonard Cohen. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Leonard Cohen

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week