Life Is Beautiful: Vertaling en tekst - Lana del Rey

De vertaling van Life Is Beautiful - Lana del Rey in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Life Is Beautiful - Lana Del Rey in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Life Is Beautiful

We presenteren de tekst en de vertaling van Life Is Beautiful, een nieuw lied gecreëerd door Lana Del Rey afkomstig van het album 'Unreleased Songs'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Because of You

Andere albums van Lana Del Rey

Audio en Video Life Is Beautiful
van Lana del Rey

Liedtekst Life Is Beautiful
van Lana del Rey

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Life Is Beautiful bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Life Is Beautiful" is geschreven door Lana Del Rey e Dan Heath. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Lana del Rey

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week