Niveauer: Vertaling en tekst - Kesi

De vertaling van Niveauer - Kesi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Niveauer - Kesi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Niveauer

Kesi heeft een nieuwe liedje getiteld 'Niveauer' afkomstig van het album 'BO4L' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Tilbage

Andere albums van KESI

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Bomber Over Centrum / Barn Af Byen.

Audio en Video Niveauer
van Kesi

Liedtekst Niveauer
van Kesi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Niveauer bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Niveauer" is geschreven door KESI e Hennedub. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.