El Barco: Vertaling en tekst - Karol G

De vertaling van El Barco - Karol G in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van El Barco - Karol G in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

El Barco

Karol G heeft een nieuwe liedje getiteld 'El Barco' afkomstig van het album 'KG0516' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • EL BARCO
  • BICHOTA

Andere albums van Karol G

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als OCEAN / Unstoppable onthouden.

Audio en Video El Barco
van Karol G

Liedtekst El Barco
van Karol G

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van El Barco bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "El Barco" is geschreven door KAROL G, Ovy On The Drums e Jorge J. Muu00f1iz Ortu00edz. Het label is "Universal Music Group e Universal Music Latino". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Karol G

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week