Ti Porto Via Con Me : Vertaling en tekst - Jovanotti

De vertaling van Ti Porto Via Con Me - Jovanotti in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Ti Porto Via Con Me - Jovanotti in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Ti Porto Via Con Me

We presenteren de tekst en de vertaling van Ti Porto Via Con Me , een nieuw lied gecreëerd door Jovanotti afkomstig van het album 'Backup - Lorenzo 1987-2012'

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Per Me

Andere albums van Jovanotti

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Jova Beach Party EP / Oh, vita! / Lorenzo 1999 - Capo Horn / Lorenzo 1997 - L’albero / Lorenzo 1994 / Lorenzo 2015 CC. / Lorenzo Sulla Luna / Lorenzo 1990-1995 / Safari / Buon Sangue / Lorenzo 1992 onthouden.

Audio en Video Ti Porto Via Con Me
van Jovanotti

Liedtekst Ti Porto Via Con Me
van Jovanotti

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Ti Porto Via Con Me bevatten.

KREDIETEN

laatste vertalingen en teksten van Jovanotti

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week