Kylie: Vertaling en tekst - Jonna Fraser

De vertaling van Kylie - Jonna Fraser in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Kylie - Jonna Fraser in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Kylie

We presenteren de tekst en de vertaling van Kylie, een nieuw lied gecreëerd door Jonna Fraser afkomstig van het album 'Calma'

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Calma

Andere albums van Jonna Fraser

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Blessed EP / Goed Teken EP.

Audio en Video Kylie
van Jonna Fraser

Liedtekst Kylie
van Jonna Fraser

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Kylie bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Kylie" is geschreven door Jonna Fraser, Jordan Wayne e Rafael Maijnard. Het label is "Noahu2019s Ark". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Jonna Fraser

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week