Kaya Is Heet: Vertaling en tekst - Jonna Fraser

De vertaling van Kaya Is Heet - Jonna Fraser in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Kaya Is Heet - Jonna Fraser in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Kaya Is Heet

We presenteren de tekst en de vertaling van Kaya Is Heet, een nieuw lied gecreëerd door Jonna Fraser afkomstig van het album 'Calma'

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Calma

Andere albums van Jonna Fraser

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Blessed EP / Goed Teken EP.

Audio en Video Kaya Is Heet
van Jonna Fraser

Liedtekst Kaya Is Heet
van Jonna Fraser

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Kaya Is Heet bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Kaya Is Heet" is geschreven door Jonna Fraser, Carlos Vrolijk, Djuwney e Jordan Wayne. Het label is "Noahu2019s Ark". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Jonna Fraser

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week