High On You: Vertaling en tekst - Jeangu Macrooy

De vertaling van High On You - Jeangu Macrooy in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van High On You - Jeangu Macrooy in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

High On You

Jeangu Macrooy heeft een nieuwe liedje getiteld 'High On You' afkomstig van het album 'High On You' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Jeangu Macrooy

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Eurovision Song Contest: Rotterdam 2020 onthouden.

Audio en Video High On You
van Jeangu Macrooy

Liedtekst High On You
van Jeangu Macrooy

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van High On You bevatten.

KREDIETEN

Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.