Aisa: Vertaling en tekst - Jeangu Macrooy

De vertaling van Aisa - Jeangu Macrooy in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Aisa - Jeangu Macrooy in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Aisa

We presenteren de tekst en de vertaling van Aisa, een nieuw lied gecreëerd door Jeangu Macrooy afkomstig van het album 'High On You' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Jeangu Macrooy

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Eurovision Song Contest: Rotterdam 2020 onthouden.

Audio en Video Aisa
van Jeangu Macrooy

Liedtekst Aisa
van Jeangu Macrooy

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Aisa bevatten.

KREDIETEN

Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.