Meltdown: Vertaling in Nederlands en tekst - Jake Shears

De vertaling van Meltdown - Jake Shears in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Meltdown - Jake Shears in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst Meltdown
van Jake Shears


Vertaling in Nederlands van de liedje
Meltdown van Jake Shears

Siamo in attesa che la canzone venga rilasciata. Appena dopo il rilascio inseriremo il testo e la traduzione di Meltdown

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Meltdown We zijn gelukkig!

Jake Shears

Meltdown: vertaling en teks - Jake Shears
Met zijn resonantie-vocale karbonades, charismatische podium optredens, en voorliefde voor extravagante kostuums, Jake Scharen eerste werd bekend als de zanger van de New Yorkse Scissor Sisters. Geïnspireerd door het karakter-gedreven stijl van artiesten als David Bowie en Elton John, Scharen ontstond naast de Scissor Sisters mede-oprichter/toetsenist Scott Hoffman met albums als Scissor Sisters en Ta-Dah. Omarmd door de LGBTQ gemeenschap en verdedigd in het verenigd koninkrijk, waar ze landde op de top van de pop charts, Scissor Sisters trok onderscheidingen voor hun dynamische combinatie van jaren '70-stijl glitter rock, house muziek, en electroclash alvorens in te gaan op de hiaat in 2012. Op zijn eigen, Scharen nam op het podium te werken, maakte hij zijn Broadway-debuut in Kinky Laarzen, en schreef zijn memoires voor het uitgeven van zijn eigen gelijknamige album in 2018.

Meltdown

Jake Shears heeft een nieuwe liedje getiteld 'Meltdown' afkomstig van het album '' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

laatste vertalingen en teksten van Jake Shears

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
153
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!