Bad Liar: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Bad Liar - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Bad Liar - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Bad Liar

We presenteren de tekst en de vertaling van Bad Liar, een nieuw lied gecreëerd door Imagine Dragons afkomstig van het album 'Origins Deluxe' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Night Visions / Smoke + Mirrors / Evolve / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Bad Liar
van Imagine Dragons

Liedtekst Bad Liar
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Bad Liar bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Bad Liar" is geschreven door Ben McKee, Imagine Dragons, Jorgen Odegard, Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon e Aja Volkman. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week