Roots: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Roots - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Roots - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Roots

Imagine Dragons heeft een nieuwe liedje getiteld 'Roots' afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Roots
van Imagine Dragons

Liedtekst Roots
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Roots bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Roots" is geschreven door Dan Reynolds, Wayne Sermon, Imagine Dragons, Daniel Platzman e Ben McKee. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week