Levitate: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Levitate - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Levitate - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Levitate

Imagine Dragons heeft een nieuwe liedje getiteld 'Levitate' afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Levitate
van Imagine Dragons

Liedtekst Levitate
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Levitate hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Levitate" is geschreven door Dan Reynolds, Daniel Platzman, Tim Randolph, Wayne Sermon, Imagine Dragons e Ben McKee. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week