Start Over: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Start Over - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Start Over - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Start Over

Imagine Dragons heeft een nieuwe liedje getiteld 'Start Over' afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Start Over
van Imagine Dragons

Liedtekst Start Over
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Start Over bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Start Over" is geschreven door Mattias Larsson, Wayne Sermon, Dan Reynolds, Ben McKee, Daniel Platzman, Justin Tranter, Robin Fredriksson e Imagine Dragons. Het label is "Interscope Records e KIDinaKORNER". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week