I'll Make It Up To You: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van I'll Make It Up To You - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I'll Make It Up To You - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I'll Make It Up To You

Imagine Dragons heeft een nieuwe liedje getiteld 'I'll Make It Up To You' afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Imagine Dragons

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe).

Audio en Video I'll Make It Up To You
van Imagine Dragons

Liedtekst I'll Make It Up To You
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I'll Make It Up To You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I'll Make It Up To You" is geschreven door Dan Reynolds, Imagine Dragons, Wayne Sermon, Tim Randolph, Ben McKee e Daniel Platzman. Het label is "Interscope Records e KIDinaKORNER". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week