Walking The Wire: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Walking The Wire - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Walking The Wire - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Walking The Wire

Walking The Wire is de nieuwe single vanImagine Dragons afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Imagine Dragons

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe).

Audio en Video Walking The Wire
van Imagine Dragons

Liedtekst Walking The Wire
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Walking The Wire bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Walking The Wire" is geschreven door Justin Tranter, Mattman & Robin, Mattias Larsson, Imagine Dragons, Ben McKee, Daniel Platzman, Wayne Sermon, Dan Reynolds e Robin Fredriksson. Het label is "Interscope Records e KIDinaKORNER". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week