Dancing In The Dark: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Dancing In The Dark - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Dancing In The Dark - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Dancing In The Dark

Dancing In The Dark is de nieuwe single vanImagine Dragons afkomstig van het album 'Evolve' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Origins (Deluxe) / Night Visions / Smoke + Mirrors / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Dancing In The Dark
van Imagine Dragons

Liedtekst Dancing In The Dark
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Dancing In The Dark bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Dancing In The Dark" is geschreven door Alex da Kid, Ben McKee, Imagine Dragons, Wayne Sermon, Daniel Platzman e Dan Reynolds. Het label is "Interscope Records e KIDinaKORNER". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week