Radioactive: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Radioactive - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Radioactive - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Radioactive

Imagine Dragons heeft een nieuwe liedje getiteld 'Radioactive' afkomstig van het album 'Night Visions' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Imagine Dragons

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Origins (Deluxe) / Smoke + Mirrors / Evolve / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe).

Audio en Video Radioactive
van Imagine Dragons

Liedtekst Radioactive
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Radioactive bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Radioactive" is geschreven door Josh Mosser, Dan Reynolds, Ben McKee, Daniel Platzman, Alex da Kid e Wayne Sermon. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week