On Top Of The World: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van On Top Of The World - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van On Top Of The World - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

On Top Of The World

On Top Of The World is de nieuwe single vanImagine Dragons afkomstig van het album 'Night Visions' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Imagine Dragons

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Origins (Deluxe) / Smoke + Mirrors / Evolve / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe).

Audio en Video On Top Of The World
van Imagine Dragons

Liedtekst On Top Of The World
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van On Top Of The World bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "On Top Of The World" is geschreven door Dan Reynolds, Alex da Kid, Ben McKee, Wayne Sermon e Daniel Platzman. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week