Demons: Vertaling en tekst - Imagine Dragons

De vertaling van Demons - Imagine Dragons in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Demons - Imagine Dragons in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Demons

Demons is de nieuwe single vanImagine Dragons afkomstig van het album 'Night Visions' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021.

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Imagine Dragons

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Origins (Deluxe) / Smoke + Mirrors / Evolve / Night Visions (Target Exclusive) / Smoke + Mirrors (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Demons
van Imagine Dragons

Liedtekst Demons
van Imagine Dragons

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Demons bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Demons" is geschreven door Wayne Sermon, Ben McKee, Daniel Platzman, Alex da Kid, Dan Reynolds e Josh Mosser. Het label is "KIDinaKORNER e Interscope Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Imagine Dragons

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week