Friends Like This: Vertaling en tekst - Hey Violet

De vertaling van Friends Like This - Hey Violet in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Friends Like This - Hey Violet in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Friends Like This

Hey Violet heeft een nieuwe liedje getiteld 'Friends Like This' afkomstig van het album 'HV3 (EP)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 5 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Hey Violet

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: HV2 / From The Outside (Target Exclusive).

Audio en Video Friends Like This
van Hey Violet

Liedtekst Friends Like This
van Hey Violet

De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Friends Like This bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Friends Like This" is geschreven door Casey Moreta, Szatania Enea, Pyrena Lovelis, Sean Davidson, Andre Davidson e Michelle Buzz. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.