Nobody’s Perfect: Vertaling en tekst - Hannah Montana

De vertaling van Nobody’s Perfect - Hannah Montana in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Nobody’s Perfect - Hannah Montana in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Nobody’s Perfect

We presenteren de tekst en de vertaling van Nobody’s Perfect, een nieuw lied gecreëerd door Hannah Montana afkomstig van het album 'Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus'

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Hannah Montana

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Hannah Montana (Holiday Edition) / Hannah Montana Forever onthouden.

Audio en Video Nobody’s Perfect
van Hannah Montana

Liedtekst Nobody’s Perfect
van Hannah Montana

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Nobody’s Perfect bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Nobody’s Perfect" is geschreven door Robbie Nevil e Matthew Gerrard. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.