Comme Une évidence: Vertaling en tekst - Grand Corps Malade

De vertaling van Comme Une évidence - Grand Corps Malade in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Comme Une évidence - Grand Corps Malade in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Comme Une évidence

Comme Une évidence is de nieuwe single vanGrand Corps Malade afkomstig van het album 'Enfant De La Ville' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Je viens de là
  • Comme une évidence

Andere albums van Grand Corps Malade

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Funambule / Mesdames onthouden.

Audio en Video Comme Une évidence
van Grand Corps Malade

Liedtekst Comme Une évidence
van Grand Corps Malade

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Comme Une évidence bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Comme Une évidence" is geschreven door Grand Corps Malade. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Grand Corps Malade

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week