Lonely Won't Leave Me Alone: Vertaling en tekst - Glenn Medeiros

De vertaling van Lonely Won't Leave Me Alone - Glenn Medeiros in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Lonely Won't Leave Me Alone - Glenn Medeiros in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Lonely Won't Leave Me Alone

Lonely Won't Leave Me Alone is de nieuwe single vanGlenn Medeiros afkomstig van het album 'Glenn Medeiros' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 8 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Glenn Medeiros

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Not Me / Glenn Medeiros (1990) onthouden.

Audio en Video Lonely Won't Leave Me Alone
van Glenn Medeiros

Liedtekst Lonely Won't Leave Me Alone
van Glenn Medeiros

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Lonely Won't Leave Me Alone bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Lonely Won't Leave Me Alone" is geschreven door Tom Keane, Kathy Wakefield, Jermaine Jackson e David Foster. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.