Licence To Kill: Vertaling en tekst - Gladys Knight

De vertaling van Licence To Kill - Gladys Knight in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Licence To Kill - Gladys Knight in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Licence To Kill

We presenteren de tekst en de vertaling van Licence To Kill, een nieuw lied gecreëerd door Gladys Knight afkomstig van het album 'The Best of Bond... James Bond'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Gladys Knight

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Good Woman.

Audio en Video Licence To Kill
van Gladys Knight

Liedtekst Licence To Kill
van Gladys Knight

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Licence To Kill bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Licence To Kill" is geschreven door Narada Michael Walden, Jeffrey Cohen e Walter Afanasieff. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.