Nothing Rhymed: Vertaling en tekst - Gilbert O'sullivan

De vertaling van Nothing Rhymed - Gilbert O'sullivan in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Nothing Rhymed - Gilbert O'sullivan in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Nothing Rhymed

We presenteren de tekst en de vertaling van Nothing Rhymed, een nieuw lied gecreëerd door Gilbert O'sullivan afkomstig van het album 'Himself' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Gilbert O'Sullivan

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Best Of Gilbert O’Sullivan: Live In Japan / Greatest Hits.

Audio en Video Nothing Rhymed
van Gilbert O'sullivan

Liedtekst Nothing Rhymed
van Gilbert O'sullivan

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Nothing Rhymed bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Nothing Rhymed" is geschreven door Gilbert Ou2019Sullivan. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.