Duke’s Travels: Vertaling en tekst - Genesis

De vertaling van Duke’s Travels - Genesis in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Duke’s Travels - Genesis in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Duke’s Travels

We presenteren de tekst en de vertaling van Duke’s Travels, een nieuw lied gecreëerd door Genesis afkomstig van het album 'Duke'

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Genesis

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Genesis / Invisible Touch / …And Then There Were Three… / We Can’t Dance / Extra Tracks (1970-1975).

Audio en Video Duke’s Travels
van Genesis

Liedtekst Duke’s Travels
van Genesis

Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Duke’s Travels bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Duke’s Travels" is geschreven door Mike Rutherford, Phil Collins e Tony Banks. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.