Hello: Vertaling en tekst - Evanescence

De vertaling van Hello - Evanescence in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hello - Evanescence in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hello

Evanescence heeft een nieuwe liedje getiteld 'Hello' afkomstig van het album 'Fallen' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Evanescence

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Synthesis / The Bitter Truth / The Open Door / Unreleased onthouden.

Audio en Video Hello
van Evanescence

Liedtekst Hello
van Evanescence

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Hello bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Hello" is geschreven door Amy Lee, Ben Moody e David Hodges. Het label is "Wind-up Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Evanescence

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week