Silent Warrior: Vertaling en tekst - Enigma

De vertaling van Silent Warrior - Enigma in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Silent Warrior - Enigma in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Silent Warrior

Enigma heeft een nieuwe liedje getiteld 'Silent Warrior' afkomstig van het album 'The Cross of Changes' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Enigma

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Fall of a Rebel Angel / MCMXC a.D. / Voyageur / Le Roi est mort, vive le Roi! / Seven Lives Many Faces onthouden.

Audio en Video Silent Warrior
van Enigma

Liedtekst Silent Warrior
van Enigma

De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Silent Warrior bevatten.

KREDIETEN

Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Enigma

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week