Bidness: Vertaling en tekst - Dababy

De vertaling van Bidness - Dababy in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Bidness - Dababy in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Bidness

Dababy heeft een nieuwe liedje getiteld 'Bidness' afkomstig van het album 'My Brother’s Keeper (Long Live G)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 7 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van DaBaby

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Baby on Baby / God’s Work Resurrected / KIRK / Billion Dollar Baby / Blame It on Baby / BLAME IT ON BABY (Deluxe) onthouden.

Audio en Video Bidness
van Dababy

Liedtekst Bidness
van Dababy

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Bidness bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Bidness" is geschreven door DaBaby, Toosii, u200bjetsonmade e Mantiz. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Dababy

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week