In The Woulds: Vertaling in Nederlands en tekst - Breland

De vertaling van In The Woulds - Breland in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van In The Woulds - Breland in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst In The Woulds
van Breland


Vertaling in Nederlands van de liedje
In The Woulds van Breland

Siamo spiacenti, ma la canzone In The Woulds non è stata ancora rilasciata. Non appena Breland la rilascerà, saremo felicissimi di pubblicare il testo e la traduzione!

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven In The Woulds We zijn gelukkig!

Breland

In The Woulds: vertaling en teks - Breland
Bekend als 'De Pen Point Guard,' New Jersey geboren Breland begon liedjes te schrijven als een tiener, geïnspireerd door zulke uiteenlopende geluiden als Gospel, R&B en Country muziek, De Beatles, Rascal Flatts, Prins, en zijn grootste invloed, Stevie Wonder. Terwijl het bijwonen van de Universiteit van Georgetown, hij klopte op elke industrie deur mogelijk. Met het versturen van meer dan 300 vragen, hij uiteindelijk gevangen het oor van multi-platinum producer/songwriter Troy Taylor (Trey Songz, K. Michelle, Tyrese), die gecoacht en begeleid de jonge kunstenaar in de kunst en ambacht van het schrijven en meer. Na het afstuderen, Breland verhuisde naar Atlanta en blijven werken met Troy in tussen het ingedrukt houden van een baan en de lancering van een ontluikende bedrijf als vocal coach. Een jaar lang onvermoeibaar malen leverde een reeks van high-profile plaatsingen. Tussen het knutselen nummers voor Ar 'mon & Trey en Ann Marie, heeft hij bijgedragen tot zes bezuinigingen op YK Osiris' s debuut 'De Gouden Kind' in aanvulling op 'Kies' voor ELHAE s 'Trouble In Paradise.' Bij elke beurt, hij woonde tot aan de bijnaam van 'De Pen Point Guard.'

In The Woulds

We presenteren de tekst en de vertaling van In The Woulds, een nieuw lied gecreëerd door Breland afkomstig van het album ''

laatste vertalingen en teksten van Breland

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
155
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!