Du Bout Des Lèvres: Vertaling en tekst - Barbara

De vertaling van Du Bout Des Lèvres - Barbara in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Du Bout Des Lèvres - Barbara in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Du Bout Des Lèvres

Du Bout Des Lèvres is de nieuwe single vanBarbara afkomstig van het album 'Le Soleil noir' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Du bout des lèvres

Andere albums van Barbara

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als L’Aigle Noir / Barbara n°2 / Ma plus belle histoire d’amour / Barbara chante Barbara / Seule onthouden.

Audio en Video Du Bout Des Lèvres
van Barbara

Liedtekst Du Bout Des Lèvres
van Barbara

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Du Bout Des Lèvres bevatten.

KREDIETEN

Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.