Le Mal De Vivre: Vertaling en tekst - Barbara

De vertaling van Le Mal De Vivre - Barbara in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Le Mal De Vivre - Barbara in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Le Mal De Vivre

We presenteren de tekst en de vertaling van Le Mal De Vivre, een nieuw lied gecreëerd door Barbara afkomstig van het album 'Barbara n°2'

De 10 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Une petite cantate

Andere albums van Barbara

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: L’Aigle Noir / Le Soleil noir / Ma plus belle histoire d’amour / Barbara chante Barbara / Seule.

Audio en Video Le Mal De Vivre
van Barbara

Liedtekst Le Mal De Vivre
van Barbara

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Le Mal De Vivre bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Le Mal De Vivre" is geschreven door . Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.