Trenn Dich: Vertaling en tekst - Antilopen Gang

De vertaling van Trenn Dich - Antilopen Gang in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Trenn Dich - Antilopen Gang in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Trenn Dich

Antilopen Gang heeft een nieuwe liedje getiteld 'Trenn Dich' afkomstig van het album 'Abbruch Abbruch' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Antilopen Gang

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Abwasser.

Audio en Video Trenn Dich
van Antilopen Gang

Liedtekst Trenn Dich
van Antilopen Gang

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Trenn Dich bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Trenn Dich" is geschreven door Antilopen Gang. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.