Ball And Chain: Vertaling en tekst - Anouk

De vertaling van Ball And Chain - Anouk in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Ball And Chain - Anouk in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Ball And Chain

We presenteren de tekst en de vertaling van Ball And Chain, een nieuw lied gecreëerd door Anouk afkomstig van het album 'Who’s Your Momma' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • I Don't Wanna Hurt

Andere albums van Anouk

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Hotel New York / Sad Singalong Songs / Greatest Hits / Wen D’r Maar Aan / Together Alone / Urban Solitude.

Audio en Video Ball And Chain
van Anouk

Liedtekst Ball And Chain
van Anouk

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Ball And Chain bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Ball And Chain" is geschreven door Anouk e Bart Van Veen. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Anouk

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week