Nobody’s Wife: Vertaling en tekst - Anouk

De vertaling van Nobody’s Wife - Anouk in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Nobody’s Wife - Anouk in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Nobody’s Wife

Anouk heeft een nieuwe liedje getiteld 'Nobody’s Wife' afkomstig van het album 'Together Alone' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 8 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Anouk

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Hotel New York / Sad Singalong Songs / Who’s Your Momma / Greatest Hits / Wen D’r Maar Aan / Urban Solitude onthouden.

Audio en Video Nobody’s Wife
van Anouk

Liedtekst Nobody’s Wife
van Anouk

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Nobody’s Wife bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Nobody’s Wife" is geschreven door Anouk, Bart Van Veen e Satindra Kalpoe. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Anouk

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week