Pretending As Always: Vertaling en tekst - Anouk

De vertaling van Pretending As Always - Anouk in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Pretending As Always - Anouk in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Pretending As Always

Anouk heeft een nieuwe liedje getiteld 'Pretending As Always' afkomstig van het album 'Sad Singalong Songs' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 10 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Pretending As Always
  • Birds

Andere albums van Anouk

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Hotel New York / Who’s Your Momma / Greatest Hits / Wen D’r Maar Aan / Together Alone / Urban Solitude.

Audio en Video Pretending As Always
van Anouk

Liedtekst Pretending As Always
van Anouk

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Pretending As Always bevatten.

KREDIETEN

Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Anouk

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week