I Don't Wanna Hurt: Vertaling en tekst - Anouk

De vertaling van I Don't Wanna Hurt - Anouk in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I Don't Wanna Hurt - Anouk in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I Don't Wanna Hurt

We presenteren de tekst en de vertaling van I Don't Wanna Hurt, een nieuw lied gecreëerd door Anouk afkomstig van het album 'Who’s Your Momma' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • I Don't Wanna Hurt

Andere albums van Anouk

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Hotel New York / Sad Singalong Songs / Greatest Hits / Wen D’r Maar Aan / Together Alone / Urban Solitude onthouden.

Audio en Video I Don't Wanna Hurt
van Anouk

Liedtekst I Don't Wanna Hurt
van Anouk

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer I Don't Wanna Hurt hosten.

KREDIETEN

Het nummer "I Don't Wanna Hurt" is geschreven door Anouk e Dan Hill. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Anouk

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week