Don’t Run And Hide: Vertaling en tekst - Ane Brun

De vertaling van Don’t Run And Hide - Ane Brun in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Don’t Run And Hide - Ane Brun in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Don’t Run And Hide

Ane Brun heeft een nieuwe liedje getiteld 'Don’t Run And Hide' afkomstig van het album 'After The Great Storm' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Ane Brun

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Changing of the Seasons / Leave Me Breathless / It All Starts With One / How Beauty Holds The Hand Of Sorrow onthouden.

Audio en Video Don’t Run And Hide
van Ane Brun

Liedtekst Don’t Run And Hide
van Ane Brun

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Don’t Run And Hide bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Don’t Run And Hide" is geschreven door Ane Brun. Het label is "Balloon Ranger Recordings e Universal Music Group". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Ane Brun

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week