Rise Up: Vertaling en tekst - Andra Day

De vertaling van Rise Up - Andra Day in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Rise Up - Andra Day in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Rise Up

Andra Day heeft een nieuwe liedje getiteld 'Rise Up' afkomstig van het album 'Cheers To the Fall' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Andra Day

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The United States vs. Billie Holiday (Music From the Motion Picture) onthouden.

Audio en Video Rise Up
van Andra Day

Liedtekst Rise Up
van Andra Day

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Rise Up bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Rise Up" is geschreven door Andra Day e Jennifer Decilveo. Het label is "Black Box Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.