Sad, U Broke My Heart: Vertaling en tekst - Amaarae

De vertaling van Sad, U Broke My Heart - Amaarae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Sad, U Broke My Heart - Amaarae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Sad, U Broke My Heart

We presenteren de tekst en de vertaling van Sad, U Broke My Heart, een nieuw lied gecreëerd door Amaarae afkomstig van het album 'The Angel You Don’t Know'

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Amaarae

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Passionfruit Summers onthouden.

Audio en Video Sad, U Broke My Heart
van Amaarae

Liedtekst Sad, U Broke My Heart
van Amaarae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Sad, U Broke My Heart bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Sad, U Broke My Heart" is geschreven door Amaarae. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.